iEnergy: Teljes körű földmunka és kábelezés

Napelemparkok, illetve földkábelfektetések teljes körű földmunkáját és kivitelezését ránk bízhatja az alapanyagok megrendelésén át egészen a jegyzőkönyv elkészítéséig.

30+ év tapasztalat

Kiterjedt garancia

Hosszú távú partnerség

Számíthat ránk, amennyiben Ön:

  • Napelem parkokat kivitelező cégként középfeszültségű villanyszerelési szolgáltatásokban, napelemes hálózat kiépítésének kábel munkálataiban, valamint ehhez kapcsolódó földmunkánkban jártas alvállalkozót keres.
  • Csarnokok, ipari létesítmények, gyártóüzemek kábelhálózati és kábeltartó rendszereinek teljes körű kivitelezéséhez keres megbízható generálkivitelezőt.

Tervszerű megelőző karbantartás, valamint sürgős üzemi hibaelhárítás során egyaránt számíthat ránk! Kérjen ajánlatot most!

Az iEnergy földmunka és kábelezés
szolgáltatásai

Földmunkák teljes körű kivitelezése

Az alapos telefonos vagy helyszíni felmérés után saját gépflottánkkal és a projekthez illeszkedő eszközökkel végezzük el a megbízást, legyen szó csarnoképítési földmunkáról vagy egyéb ipari létesítmény földmunkálatairól. 

Kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk napelem parkhoz és napelem erőműhöz kapcsolódó földmunkák terén.

Hulladékszállítási szolgáltatásunk biztosítja a tiszta munkaterületet. 

Teljes felelősséget vállalunk csatornák ásásában, takarításában, modernizálásában, árkok ásásában és betemetésében, valamint tereprendezési és egyéb földmunkákban.

teljeskörű földmunka és kábelhúzás

Elektromos hálózat építés

Vállalatunk teljes körű üzemi villanyszerelési szolgáltatást nyújt, beleértve a kis- és középfeszültségű hálózatokat. Zöldmezős beruházások terén és városi környezetben is kiemelkedő referenciákkal rendelkezünk.

Fővállalkozóként szaktanácsadással, engedélyeztetéssel, mélyépítési munkákkal foglalkozunk gépi és kézi technológiával.

Kiemelten foglalkozunk ipari létesítmények, gyártóüzemek és napelem parkok hálózatainak kivitelezésével. A feladatok közé tartozik az elektromos hálózat építése, a kábelezés, valamint nyomvonalépítés.

Teljes körű földkábelfektetés

Kis- és középfeszültségű kábelfektetés szolgáltatásunk a teljes körű tervezéstől a generálkivitelezésig terjed. Gépparkunk és kábelmérő eszközeink biztosítják a hatékony és pontos munkavégzést.

Szakembereink rendelkeznek minden szükséges minősítéssel, és széleskörű tapasztalattal csarnokokban, ipari létesítményekben zajló kábelhálózatok és kábeltartó rendszerek teljes körű kivitelezésében. Mobil kábeldob terítő eszközeink révén versenytársainknál gyorsabb és precízebb kivitelezést biztosítunk.

kábelszerelés iparcsarnokokban

Kábeláthelyezés

Kábeláthelyezési szolgáltatásunk kiemelkedő előnye, hogy csarnokon belül akár több különálló, külön időben épült rendszert is hatékonyan és precízen áthelyezünk. Ez különösen fontos üzemek átépítése során, ahol az összehangolt kábelinfrastruktúra kritikus szerepet játszik. 

Kiemelt profilunkat képezi az ipari villamos kábelezés tervezése, kivitelezése, az ipari kábelezés felújítása, korszerűsítése, bővítése:

  • üzemátépítés, 

  • üzemkorszerűsítés, 

  • zöldmezős üzem építés és gyártócsarnok átépítése során. 

Az ipari kábel áthelyezés során igény szerint az építészeti rekonstrukciót is kiváló minőségben elvégezzük.


Kiemelt kábelezés és földmunka referenciánk

Elmű alállomás és napelempark összekötése

Az Elmű alállomása és a tervezett napelempark közötti kábelezés teljes körű földmunkáját és kábelek bekötését végeztük el. Az árkok kialakításánál, ahol szükséges volt, földmunkagépeket alkalmaztunk, míg a speciális érzékenységű helyszíneken (például autópályák, lakóövezetek és szilárd, üzemelő úthálózatok területén) irányított fúrásokat alkalmaztunk a kábelek elvezetéséhez.

A munka során kiemelt figyelmet fordítottunk a pontos tervezésre és a részletek precíz kivitelezésére, hogy biztosítsuk a hatékony és megbízható rendszert. A tervezési és földmunka szakaszok sikeresen zárultak le, hozzájárulva a projekt zavartalan megvalósításához.

Ők is megbíznak bennünk:

Vegye fel a kapcsolatot a iEnergy-vel, és biztosítsa projektjének sikeres és megbízható megvalósítását!

Mivel nyújt többet az iEnergy?

Kérjen ajánlatot napelemparkokhoz, csarnokokhoz vagy ipari létesítményekhez kapcsolódó földmunka és/vagy kábelezés szolgáltatásokra!

Töltse ki űrlapunkat, és munkatársunk legkésőbb 3 munkanapon belül felkeresi Önt!
Adatkezelési hozzájárulás*
Telefonon és e-mailben is kereshet bennünket:

Pető Sándor, Kivitelezési ügyvezető igazgató: +36309425363

Vojvoda Miklós, Operatív ügyvezető igazgató: +36304671775

ienergy@ienergy.hu
Közös telephely: 1106 Budapest Jászberényi út 24-36

Cég neve:
Székhelye:

ienergy@ienergy.hu

Pető Sándor,
Kivitelezési ügyvezető igazgató:
+36 30 942 5363

Vojvoda Miklós,
Operatív ügyvezető igazgató:
+36 30 467 1775

Az oldalt a tartalomdesign.hu készítette.